گـزیده اخبــار
خانه » اجتماعی » تشویق استخباراتی تروریستهاو انتشار گـــزارش نیویارک تایمز !
تشویق استخباراتی  تروریستهاو انتشار گـــزارش نیویارک تایمز !

تشویق استخباراتی تروریستهاو انتشار گـــزارش نیویارک تایمز !

انتشارگزارش ویژه ای در باره شخصیت گویا میانه رو سراج الدین حقانی وزیر داخله طالبان  که به قلم خانم کریستین گولد بوم Christina Goldbaum نمائنده پاکستان و افغانستان روزنامه معتبرامریکائی نیویارک تایمزبه نشر رسید از مصادیق « گذاشتن پوست خربزه » بود که قدرت  های نا مرئی زیر پای مردم افغانستان گذاشت که با سیاست مشهور« یکی به نعل یکی به میخ » که نمادی ازسیستم خونین مافیائی امریکایی محسوب می شود واین گونه اطلاع رسانی ازمشخصات مادرزادیی نظام شبه آزاد اقتصادی بوده اند خوشبختانه خواننده گان عزیز ما (علی الخصوص عزیزانی که در گزارش های استوار بر مدارک ثقه تربیون نواندیشی تردیدی ندارند هوشیارترازآنند که حرکات مرموز استخباراتی را تشخیص نه دهند و میدهند و خواهند داد

آری خواننده گان عزیز : قضیه انتشار گزارش روزنامه امریکائی نیویارک تایمز که بقلم خانم کریستین گولد بوم در باره بیان کارکردها ی تروریستی و سفید نمائی آنها از دامن طالبان نگاشته شده بود منتهای مراتب چون هرچه تحقیق نمودیم که چه کسی یا نهادی  صدای خلیفه سراج الدین حقانی نامبرده شده درمقاله خانم کریستین گولد بوم Christina Goldbaum را دارد تا برویت آن به یک نتجه عمومی برسیم با تأسف که به هیچ نتیجه ای نرسیدیم الا اینکه شخصی بنام مفتی عبدالمتین قانع که خود را سخنگویی وزارت داخله طالبان می خواند و ما نیز گاهی بر نوشته های وی که در شبکه ایکس یا همان تویترشریف  به نشر میرساند استناد می نمودیم و من بعد نیز در همین حوزه بر آن استناد خواهیم کرد چند سطرمجهولی را از همان طریق خواندیم که در آن از قول خلیفه سراج الدین حقانی خطاب به روزنامه امریکائی نیویارک تایمز چنین نوشته بود : افغانستان زیرحاکمیت یک امیر و یک قانون به به قله های سعادت میرسند که خوشبختانه اکنون ازهردو (یک امیر و یک قانون ) بهره مند هستیم … سوال اساسی ای که نزد همه کسانی  اعم از پشتون ، هزاره ، تاجیک ، ازبک ، ترکمن حتی هندو باوران و یهودان آزاده ، و دیگران که در جغرافیای بنام افغانستان به عنوان شهروندان این سرزمین زندگی نموده و نفس کشیده اند بوجود می آید این است که در بدبینانه ترین شکل مشروعیت امیر درمذهب  اسلام اگر بپذیریم که مردی بنام شیخ هیبت الله بصورت مجهول و مجعول امیر المؤمنین است چگونه باید پذیرفت که این امیر المؤمنین خود ساخته با ابطال و الغای قانون اساسی کشور که نقشه راه مرجع امید همه شهروندان کشور افغانستان  که در بالا از آنها یاد آوری بعمل آمد بوده است میتواند در قرن بیست ویکم جامعه چند قومی و چند مذهبی در کشور افغانستان را رهبری و مدیریت خواهند کرد ؟                   
  درحالیکه باز هم یکی از کسانی که به فرمان همین امیر خود خوانده شیخ هیبت الله برکرسی وزارت عدلیه طا لبان جلوس نموده است با این استدلال که افغانستان در حاکمیت طالبان بدون قانون نیست گفت : این را به ارتباط قانون گفتم که نه خلای قانون وجود دارد و نه وجود داشت ونه هم پس از این وجود خواهند داشت . اگر می فهمی که کتاب الله وجود دارد و سنت الرسول هم هست و این اساس است باز هم تو می گوئی که ” قانون اساسی ” وجود ندارد و خلای قانون موجود است یک مرتبه بر ایمان خود تجدید نظر کن ………واقیعت این است که این آغا حکیم شرعی از شناخت ” قانون ” بویژه ” قانون اساسی ” که متبلور حیات همه شهروندانی پنداشته میشود که در یک قلمرو جغرافیاوی زندگی میکنند واجداد و نیاکان شان نیز در همین خیطه زندگی نموده و دردفاع ازهمین  سرزمین یکجا با سائر شهروندان اعم از پیروان آزاده ای از شیعیان ، مبارزان صدیق اهل سنت  ، هندو باوران راستین و یهودان و مسیحیان فرهیخته ای که از کنست و کلیسا ها بانگ آزادی خواهی در برابر بیگانه گان طماعی سر میدادند و با انفاذ ” قانون اساسی “خود رایکی ازصاحبان اصلی این سرزمین حس میکند و همین احساس سبب می گردد تا بار دیگر درخط مقدم  دفاع از قلمروی بنام افغانستان حضور یابند .
زلمی خان خلیلزاد که در تحلیل و تفسیر حوادث ووقائع یک ید طولانی دارد منتهای مراتب به همه حوادث حتی سیاست از نگاه منافع اقتصادی می نگرد روی همین ملحوظ نیز از همان سالهای تجاؤز ارتش سرخ بر افغانستان نیز وقتی مجبور به ترک کشور می شود درمرکز جهان سرمایه داری یعنی ایالات متحده امریکا مسکن گزین می گردد . از همان ایامی  که با یک دختر یهودی الاصل اطریشی تبار بنام شریل بنارد Cheryl Benard ازدواج کرد روح جهان سرمایه و ثروت را نیز به عنوان یک ودیعه الهی  برقلب خود حک زد و هرگاه در باره هر مطلبی می خواسته تبصره ای بفرمایند با معیارهای مادی و با چکش “زرگری ” که همان منافع اقتصادی بوده است بفهمی ، نه فهمی یک حرف های سرازیر میکند که خواننده ویا هم شنونده به آسانی به کنه فرمائیش حضرت زلمی خان متوجه میشود . آری خواننده گان عزیز!قضیه گزارش نیویارک تایمزنیز وقتی به قلم خانم کریستین گولد بوم Christina Goldbaum نمائنده پاکستان وافغانستان درروزنامه معتبرامریکائی نیویارک تایمزبه نشررسید بلادرنگ حرص مافیائی زلمی خان خلیلزاد به حرکت آمد وبلادرنگ قلم رابرداشت و درصفحه ایکس خود چنین نوشت :

برخورد امریکا با «رهبران میانه‌رو» طالبان مانند سراج‌ حقانی، عبدالغنی برادر و یعقوب مجاهد مبتنی بر آینده‌نگری باشد. او به واشنگتن توصیه کرد دربرخورد با این مقام‌های طالبان، زیر«تاثیر گذشته و میل به انتقام‌گیری» نباشد….خلیلزاد در یاداشت خود دو نکته را درباره معاون حکومت، وزیر داخله و دفاع طالبان مطرح کرد: «حقانی تنها فرد در میان رهبران طالبان نیست که موضع معتدل‌تر و باز در قبال غرب دارد. ملا محمد یعقوب، ملا عبدالغنی برادر از جمله کسانی اند که با محدودیت آموزش دختران و زنان مخالف‌اند.»اگرمیتوانیستیم مجموعه حکایات پیرامون رابطه  زلمی خان خلیلزاد با ملا عبدالغنی برادر را که به دور نخست حاکمیت طالبان میرسد به صورت یک رساله مرتب و مدون کنیم و به زیور طبع و نشر بیارائیم حکمأ یک مأخذ و منبع معتبری در باب حوادث نیم قرن آخیر افغانستان به شمار می رفت که میتوانیست در توضیح عرائض ما و دیگر تحلیلگران که در باره مسائل مربوط به افغانستان می نویسند نقش آرزنده ای را بازی کند . متأسفانه فقدان وقت و بی حوصله گی خواننده گان ارجمند ما را از این امر منصرف میسازد و تنها به بحثی اکتفأ می کنیم که زلمی خان خلیلزاد در یک گفتگویی که با جناب سمیع مهدی از ژورنالیست های ورزیده کشور در همین مورد ازایشان پرسید و اینگونه پاسخ ارائیه کرد .

  وقتی جناب سمیع مهدی از حضرت خلیلزاد می پرسد که بسیار خوب پس جانب مقابل شما غنی برادر بود من یادم هست که درکابل درداخل سفارت امریکا به شما در باره ملا برادر مصاحبه کرده بودم . شما گفته بودید که او( ملابرادر) یک وطن پرست است ، خوب این وطنپرست امروز کجاست ؟ این چگونه وطنپرستی است که امروز افغانستان تبدیل به زندان زنها شده در داخل افغانستان آزادی وجود ندارد این چگونه وضعیت است ؟ خلیلزاد با دل پرخون در برابر این پرسش مجری برنامه می گوید : می شود افکار مختلفی وجود داشته باشد من فکر میکنم که کسی با نظریات مختلف ! آقای سمیع مهدی می پرسند ، وطنپرستی که وطن اش را تبدیل به یک تاریکی ساخته ، مکتب ها را اجازه نه میدهد ، …. زلمی خلیلزاد ادامه میدهد ..من مخالف این مفکوره هستم به ضرر منفعت افغانستان است . من فکر نه کنم شخصأ ملا برادر طرفداراین کارها باشد .. جناب سمیع مهدی در جواب می گوید که (ملا برادر )  طرف مذاکره شما بود با وی امضا کردید !! جناب زلمی خلیلزاد گفت : ما در مسائل داخلی با آنها گپ نه زدیم آنرا مانده بودیم به مسائل مذاکرات بین الافغانی میان افغانها ؛ مسأله آئنده افغانستان که چه قسم سیستم داشته میتواند ؟ تشکیلات اش چه میباشد ، سیاست هایش در داخل چه میباشد مسائیلی نبود که ما با انها توافق کرده باشیم ! وقتی مجری محترم برنامه می پرسد که شما چهار موضوع را می گفتید درست ؟ خلیلزاد جواب داد که بلی چهار موضوع را می گفتیم . مسأله موافقه بین افغانها یکی از اینها بود این موافقه که سر چه است باید افغانها صورت می گرفت …مجری : وباربار می گفتید که تا توافق بروی همه صورت نه گیرد توافق وجود ندارد می بینیم که توافق بر همه صورت نه گرفت ؟ خلیلزاد : برای ازین که هدفی را که بصورت کلی باید به آن برسیم بر سر چهار چیزموافقه  صورت گیرد که شد ! طالبان متعهد بودند که علیه تروریزم مقابله میکنند وقتی موافقه را امضأ کردند خو این کارها را کردند . عملی نه شده بود اما موافقه شد که ما این کار ها را می کنیم ، دوم خروج است که در وقت خروج حمله نه میشود ، چهارم مذاکره که مذاکره هم شد ..مجری برنامه : مذاکرات معنا داری نه شد میان طالبان و حکومت افغانستان ! خلیلزاد : دولت امریکا برآمدن خود را نه میتوانیست وابسته به شرط مذاکرات کند ….مجری برنامه : شما چون بار ها پس از مذاکرات که به کابل می آمدید مصاحبه می دادید و چهار موضوع را یاد می کردید ولی  این چهار موضوع خو موافقه نه شد ؟ تنها برآمدن امریکا و بحث تروریزم را شما مطرح کردید . بلی این دو بخش مربوط امریکا بود ولی دو بخش دیگر مربوط افغانها بود که با افغانها بنشیند ….
 
عجب ! ما گمان کرده بودیم که زلمی خان خلیلزاد که خون افغان در وجود اش موجود میزند وقتی به عنوان نمائنده رئیس جمهور امریکا و سفیر آنکشور برای افغانستان تعیین گردید شاید در التیام درد های تاریخی مردم بینوای افغانستان کمک کند و مؤثر واقع گردد نه دانیسته بودیم که این آقای خلیلزاد از همان آغاز راه اسیر ثروت شده و بسیاری ارزشهای ملی میهن آبائی اش را در پای دالربحیث یک سهمدار و سرمایه گذاردرشرکت نفت وگازسابق یونوکال Unocalو شرکت کنونی شِوْرون Chevron کنونی ذبح کرده اند . زیرا وقتی مجریی محترم برنامه ازایشان می پرسند که شاید این در تاریخ مذاکرات بسیار نادر بوده باشد که با کسی که طرف مقابل را از زندان پاکستان ملا برادر را کشیدید و مذاکراتی با وی آغاز کردید چرا ملا برادر را انتخاب کردید ؟ زلمی خان خلیلزاد در جواب می گوید که دلیلش این بود که شهرتش پیش یکتعداد زیادی از افغانها درکابل که حکومت افغانستان هم کوشش هایش بود در سال ۲۰۱۳ که رها شود این زیادتر حتی به ما گفتند که یک مکتوب تبادله و پس و پیش شده بود پیش از این که ملابرادر بندی شود بین کرزی و ملا برادر و یک دلیلی هم که میگفتند که این چرا بندی شد ؟ بخاطر ازین بود که بدون اجازه پاکستان کار صلح را به پیش می برد …..

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا