گـزیده اخبــار
خانه » اجتماعی » بذله گوئی های جدید استخباراتی اززبان هـمــایــون خان جریــر!
بذله گوئی های جدید استخباراتی اززبان هـمــایــون خان جریــر!

بذله گوئی های جدید استخباراتی اززبان هـمــایــون خان جریــر!

از ویژگیهای این برادرعزیزهمایون خان جریر صدها بلکه هزاران تا است از جمله اینکه همیشه به فکر حال جیب خود وعیال اش میباشد منتها به دلائیل گوناگون مصاب به بیماریی شدید  نسیان ویاد فراموشی شده است . ازباب توضیح عرض میکنیم ، اسناد معتبرو اشد محرمی  که درارشیف این تربیون وجود دارد و ما نه می خواهیم آنرا به دلائیل مختلفی  به نشربرسانیم و معرکه ملی و میهنی را بدست خود به اغیارواگذارکنیم اما وقتی بدانیم که اغیار معلوم الحال میهن با معائینه تلسکوپیک رگهای وجودش غریزه شهرت خواهی اش را می فشارند وبا فشار دادن رگهای که از راه آن مزرعه  غرائز شهرت ، قدرت وثروت آبیاری می شود ناگزیریم بخشی از آن اسناد غیر محرمی که چندین سال قبل از سوی خبرگزاریها ی بین المللی و شبکه های تلویزیونی به نشر رسیده است و ما آنرا به عنوان یک مأخذ نگهداری میکنیم با انگیزه خاصی منتشر میسازیم .به میمنت مبارک استخباراتی که کبوتر سرنوشت افغانستان از چندین دهه بدینسو در دستان خون آلود شبکه های استخباراتی افتاده است واستعمار جهانی ایضأ دلالان منطقوی آن  هرگاهی برای فروبردن چنگال های خونین در سینه سرنوشت افغانستان  سرکسی و درامه ای را برپامیدارند که پس ازامتناع رهبر طالبان ازواگذاریی اسامه بن لادن بزرگترین متهم حوداث خونین یازدهم سپتامبر سال ۲۰۰۱ میلادی کنفرانسی در شهر بن کشورآلمان ترتیب یافته بود ودرآن گردهم آئی معروف جناب همایون خان جریرکه ازسالهای سال بدینسو ازبیعت شده گان با گلبدین حکمتیاررهبر حزب اسلامی شناخته میشود نیزبه نمائنده گی ازجریان استخباراتی قبرس که درتقابل با جریان روم برهبریی محمد ظاهرپادشاه سابق وفقید افغانستان ازسوی استخبارات منطقه بویژه سپاه پاسداران

انقلاب اسلامی ایران درهمکاری استخباراتی با کشورپاکستان به حیث گروه فشاربرائتلاف جهانی ضد تروریزم برهبریی امریکا بوجود آمده بود حضور فعال داشت و درحاشیه ای از آن گردهم آئی استخباراتی جناب همایون خان جریردر باره نقش و حضور طالبان چنین  فرموده بود .:

البته در رابطه به اینکه طالبان میتوانند در حکومت آئنده شرکت بکند یاخیر؟ به صراحت میگوئیم که از نظر اجلاس قبرس دیگر طالبان این حق را ندارند که در حکومت آئنده شرکت بکنند و هیچ افغانی به این نظر نخواهند بود . اما مناطقی که طالبان در آنها حاکمیت دارند آنجا مردم افغانستان زندگی میکنند و آنها حق دارند در اداره فراگیری که در آئنده تأسیس می شود در آن شرکت کند .ازفحوای اظهارات همایون خان جریرکه ازشرف ارتباط خانوادگی با گلبدین حکمتیارنیزبهره مند است  بصورت آشکارا معلوم میگردد که « هرچند بسیاری ازاعضای صلح دوست تحریک طالبان با مشاهده بازی های موش و گُربه کشور های منطقه بویژه پاکستان از بسیار قبل تصمیم گرفته بودند تا در سرزمین آبائی شان زندگی کنند » دیگر نباید طالبان در افغانستان حضور عینی داشته باشند . ولی در امتداد این بازیی “سیأ ” سی وقتی گروه موسوم به طالبان زمام امور جامعه را دردست گرفتند و رهبر حزب اسلامی گلبدین حکمتیار  نیز آنرا بدون شروط لازم یک حکومت صد در صد اسلامی مورد پسند خودش و سائر آذناب اعلام داشتند و از آنها اعلام حمایت نمودند همین همایون خان جریر در گفتگو با برخی از شبکه های تلویزیونی که  پس سقوط رژیم قبلی توسط طالبان ؛ اکثریتی از کارکنان آن شبکه ها در بیرون از مرزهای افغانستان فعالیت میکنند در یادبود از کنفرانس تاریخی بن بویژه عدم حضور طالبان و حزب اسلامی در آن گردهم آئی برخلاف نظری که در حاشیه کنفرانس بن اظهارداشته بود و طالبان را مستحق حکومت آئنده نه میدانیستند این بار گفتند که :

البته در رابطه به اینکه طالبان میتوانند در حکومت آئنده شرکت بکند یاخیر؟ به صراحت میگوئیم که از نظر اجلاس قبرس دیگر طالبان این حق را ندارند که در حکومت آئنده شرکت بکنند و هیچ افغانی به این نظر نخواهند بود . اما مناطقی که طالبان درآنها حاکمیت دارند آنجا مردم افغانستان زندگی میکنند و آنها حق دارند دراداره فراگیری که درآئنده تأسیس می شود درآن شرکت کند .ازفحوای اظهارات همایون خان جریرکه ازشرف ارتباط خانوادگی با گلبدین حکمتیارنیزبهره مند است  بصورت آشکارا معلوم میگردد که « هرچند بسیاری ازاعضای صلح دوست تحریک طالبان با مشاهده بازی های موش و گُربه کشور های منطقه بویژه پاکستان از بسیار قبل تصمیم گرفته بودند تا در سرزمین آبائی شان زندگی کنند » دیگر نباید طالبان در افغانستان حضور عینی داشته باشند . ولی در امتداد این بازیی “سیأ ” سی وقتی گروه موسوم به طالبان زمام امور جامعه را دردست گرفتند و رهبر حزب اسلامی گلبدین حکمتیار  نیز آنرا بدون شروط لازم یک حکومت صد در صد اسلامی مورد پسند خودش و سائر آذناب اعلام داشتند و از آنها اعلام حمایت نمودند همین همایون خان جریر در گفتگو با برخی از شبکه های تلویزیونی که  پس سقوط رژیم قبلی توسط طالبان اکثریتی از کارکنان آن شبکه ها در بیرون از مرزهای افغانستان فعالیت میکنند در یادبود از کنفرانس تاریخی بن بویژه عدم حضور طالبان و حزب اسلامی در آن گردهم آئی برخلاف نظری که در حاشیه کنفرانس بن اظهارداشته بود و طالبان را مستحق حکومت آئنده نه میدانیستند این بارالبته باطرح این پرسش از سوی گرداننده برنامه تلویزیون آمو که  اگر از طالبان در کنفرانس دعوت می شد آیا در نتیجه آن بر سرنوشت افغانستان تأثیری خواهند گذاشت ؟  گفتند که : من معتقد هستم که اگراز طالبان دعوت می شدند با وجود مشکلاتی که بود نمائنده گان شان در کنفرانس شرکت می کرد! اما علی الرغم آنچه که بر جو عمومی کنفرانس تاریخی  بن حاکم بود و قتی از خدا پنهان نیست از شما هم پنهان نباشد همایون خان جریر در همان کنفرانس و حتی طی بیست سال پسا کنفرانس بن بارها وبارها  در مقابله با بخش قابل ملاحظه ای از جنگجویان طالبان که بنام امارت تحت فرامین ملا اختر محمد منصور و شیخ هیبت الله به کمک سازمان استخبارات ارتش پاکستان ISI علیه حاکمیت مافیائی موسوم به جمهوری اسلامی افغانستان می جنگیدند که موصوف باری نیز به کمک و حمایت مالی شورای امنیت رژیم افغانستان برهبریی حنیف خان اتمر مشاورامنیت ملی رئیس غنی  در شهر استانبول ترکیه برگزار و بصورت مصنوعی و با شیوه شعبده بازان سیاسی محفل و مجلسی برگزار گردیده بود .

تعجب آنگاه و آنجاست که وقتی یکی از خبرنگاران رادیو بی ، بی ، سی BBC که از لندن منتشر میشود و شما کلیپ ویدیویی آنراهمراه با تصویرآن جلسه استماع و مشاهده نمودید از آقای همایون جریرمشاوررئیس غنی  درهمان زمان در باره سخنان آقای شاه حسین مرتضوی معاون سخنگوی اشرف غنی که در مورد رسمی بودن و اعزام هیأتی برهبریی همایون جریر برای گفتگو با مقامات طالبان پس از انعقاد آن جلسه گفته بود پاسخ بسیار جالبی ارائیه میدارد و چنین می فرمایند :بلی من شنیدم که آقای مرتضوی در سایت خود نوشته است . آقای مرتضوی یا درجریان نیست یا اینکه ملحوظاتی باعث شده اند . وقتی خبرنگار از آقای جریر می پرسند که شما مشاور رئیس جمهور هستید چطور میتواند شده که مشاور رئیس جمهوربدون اجازه حکومت برود وگفتگوهای خودرا با طالبان آغاز کند ؟ آقای همایون خان جریر بدون آنکه مسأله را به شکل اصلی آن بیان کند و بگویند که من به عنوان مشاور اشرف غنی در یک معامله استخباراتی با حنیف اتمر مبالغی را بنام گفتگو با مخالفین از شورای امنیت گرفتم ودر مقابل آن دویا سه تن از(صاحبان بارگن) یا موتر فروشان در شهرپیشاور که با سرمایه ای گلبدین حکمتیار و دلالی همایون خان جریر در شهر پیشاور پاکستان به کار موتر فروشی مشغول بودند دعوت نمودیم تا بنام جلسه با رهبران طالبان در استانبول ترکیه بنشینیم و کیف کنیم میگویند که : ببینید تفاهمات رسمی یا مذاکرات رسمی یک سلسله مقدمات کار دارد این تفاهمات همان تفاهمات مقدماتی که بستر وشرائط برای یک مذاکرات رسمی آماده میکند …..همایون جریر در پاسخ به این پرسش خبرنگار که چگونه ممکن است آیا دولت افغانستان که عملأ با طالبان در حال جنگ است به یک پروسه عمومی و رسمی  داخل گفتگو شود ؟  چنین جواب داد :واقیعت این است که تفاهم با دولت وجود دارد ما که در این نشست هم شرکت کردیم من و دکتر صاحب نصیر ، هم رئیس جمهور در جریان است و هم رئیس محترم شورای عالی صلح ! شخصیت های که از طرف طالبان شرکت کرده بودند شخصیت های مهمی هستند آنها مصاحبه داشتند ، آنها هم حضور شان در اینجا حضور رسمی نیست اما نمائنده گی میکنند حرف های طالبان را دراینجا با وضاحت میزنند فعلأ شخصیت های طراز اول طالبان است . !!! وقتی خبرنگار رادیو بی ، بی ، سی BBC از ایشان می پرسند که وقتی شما میگوئید که حکومت افغانستان در جریان است ، شورای عالی صلح در جریان است پس شما چه تعبیر میکنید رد کردن آقای مرتضوی را ؟ آقای جریر در پاسخ میگوید :من عرض کردم باید از خود آقای مرتضوی پرسیده شود می شود که از سخنگوی جناب آقای خلیلی ( رئیس شورای عالی صلح ) بپرسید . ایشان در مورد این پرسش خبرنگاررادیو بی ، بی ، سی BBC که گفت : می خواستم بپرسم که مذاکره کننده ها با شما که اعضای گروه طالبان هستند از کجا آمده بودند ؟ اجازه دهید که من در این باب تبصره نه کنم …. اینکه آقای جریر در این باب از پاسخ عاجز می ماند غالبأ به دلیلی بوده که این سه تن از آقایون برهبریی ملا رؤوف که مالکان موتر فروشی ها در پیشاور و از تاجران و گرداننده گان  سرمایه آقای حکمتیار به دلالی همایون خان جریر بوده و مستقیمأ از اسلام آباد  به استانبول پرواز نموده بودند . به هرحال در زندگی استخباراتی بیشتر تجارتی و مافیائی  همایون خان جریر از این نوع کلک بازی ها فروان است .

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا